Engesvang skole ligger i Ikast-Brande kommune og har 350 elever og ca. 50 medarbejdere.

Engesvang ligger mellem Ikast og Silkeborg.
    Bolette Bjerg Nordstrøm den 02-02-2016
    Indbydelse til vores lokale indskrivning af kommende børnehaveklassebørn!
    Louise Kleener den 05-02-2016

MatematikFessor for forældre!

Nye tiltag 29. januar, 10:00

Vi lancerer nu en ny app til forældre, hvor de kan følge med i deres barns aktivitet på MatematikFessor.

Gratis app til forældre, så de kan følge med i deres barns læring
    MatematikFessor for forældre er en gratis app til forældre, der ønsker at følge med i deres barns undervisning og udvikling. App'en virker både til IOS og Android.
    Med app’en i hånden kan forældrene følge med i, hvilke opgaver barnet har løst, hvilke videoer barnet har set, og hvilke opgaver barnet har løst i SuperTræneren. Det giver forældrene et godt indblik i deres barns udvikling samtidig med, at de kan tjekke, at barnet har lavet sine lektier.

Vi har lavet en demovideo, der viser, hvordan man som forælder kommer godt i gang med den nye app.

Fortæl dine "forældre" om denne nye mulighed for at følge deres barns udvikling

Du er meget velkommen til at fortælle dine "forældre" om MatematikFessors nye app. Hvis du synes, det er en god idé, kan du blot sende dette brev ud til dem direkte på mail eller via jeres intra.

Vinder af 8abs filmkonkurrence

Skolesangen